031.425.07.88, 031.425.07.89  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
 Poze Lo-Carbon Response - unitate dMEV pentru ventilatie permanenta

Lo-Carbon Response - unitate dMEV pentru ventilatie permanenta

Pret (fara taxe): 519,80 RON

Pret (taxe incluse): 618,56 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 19% de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Lo-Carbon Response este o unitate de ventilatie de tip dMEV cu senzor de presiune ce asigura un debit constant prin reglarea automata a turatiei. 

Este conceput pentru functionare permanenta pe treapta mica, a doua treapta de viteza este activata si controlata cu ajutorul intrerupatorului de lumina, al snurului on/off optional, al timerului optional sau al senzorului de umiditate optional. 

Unitatea este echipata cu display ce afiseaza debitul unitatii si pierderea de presiune generata de instalatia de ventilatie sau de alte accesorii cum ar fi grila exterioara. 

Senzorul de presiune integrat detecteaza pierderile de presiune si ajusteaza automat viteza de rotatie (turatia) elicei pentru a livra un debit constant. In acelasi timp, senzorul de presiune reduce consumul de energie, avand capacitatea de a adapta ventilatorul oricarui tip de instalatii rezidentiale fara ca acesta sa functioneze la capacitate maxima daca acest lucru nu este necesar.  

Elicea cu forma speciala este capabila sa livreze presiune superioara fata de alte ventilatoare axiale de pe piata, astfel Response poate sa inlocuiasca cu succes un ventilator centrifugal voluminos si zgomotos. 

Utilizarea noului rotor axial de inalta presiune, silentios si eficient, permite ventilatorului sa dezvolte nu numai performante excelente la instalarea pe tubulatura ci sa o faca in modul cel mai eficient energetic. Response ofera presiune excelenta mentinand performanta ridicata fara risipa de energie in conditii de presiune ridicata si debit redus. 

Sistemul Response ofera beneficiile si tehnologia unei instalatii profesionale intr-un aparat de uz rezidential. 

Optiunea Comfort Control conceput pentru a crea un ambient cat mai relaxant pentru locatari, Lo-Carbon Response ofera optiunea Delay Boost, asta inseamna ca ventilatorul va trece pe a doua treapta la 20 de minute dupa ce a fost pornit intrerupatorul de lumina din baie, mai mult, daca intrerupatorul se inchide intr-un interval de 3 minute de la pornire, modul Boost nu se va mai activa. In acest fel nimeni nu va mai fi deranjat de zgomotul ventilatorului daca grupul sanitar din locuinta este utilizat pe timpul noptii. 

Ce inseamna dMEV? 

In tari ca Marea Britanie, se afla in vigoare un set de reguli referitoare la aportul minim de aer proaspat in locuinta pentru asigurarea unui mediu de viata sanatos, astfel in "Domestic Ventilation and Building Regulations Part F and L" sunt specificate patru tipuri de sisteme prin care se poate ventila o locuinta, unul dintre ele fiind dMEV.

Sistemele de tip dMEV presupun instalarea de ventilatoare extractoare, de mici dimensiuni, ce au consum redus si pot functiona permanent, in incaperile cu umiditate crescuta (de ex: grupuri sanitare, bucatarii).

Astfel aerul extras este inlocuit in mod natural si intr-un ritm ce nu provoaca discomfort cu aer proaspat provenit din alte incaperi ce au usi si ferestre si in care poate patrunde aer proaspat din exterior. In acelasi timp, crearea unui flux de aer permanent dinspre dormitoare, holuri, living inspre bucatarie si grupurile sanitare va impiedica patrunderea mirosurilor neplacute in restul casei.

click aici pentru a descarca brosura de prezentare 


Modele disponibile 

Lo-Carbon Response dMEV - unitate standard, cu senzor de presiune si viteza automata selectabila la instalare. Senzorul de presiune adapteaza turatia ventilatorului la instalare iar pe parcursul functionarii ajuta la compensarea presiunii generata la exterior de vant. 

Lo-Carbon Response TP - cu timer si snur - modelul TP este echipat cu timer ce poate fi utilizat pentru a seta timpul de functionare al ventilatorului pe a doua treapta de viteza (Boost) dupa stingerea din intrerupatorul de lumina sau dupa actionarea snurului

Lo-Carbon Response HTP - cu senzor de umiditate si snur - modelul HTP este echipat cu senzor de umiditate reglabil intre 40-90% RH, acesta va actiona modul Boost la detectarea cresterii umiditatii din incapere

031.425.07.88, 031.425.07.89 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00Detalii produs


Categorie: Consum redus Lo-Carbon

Greutate produs: 1 kg.

Producator: vent-axia